Who let the säl out?

Men jisses i hoppet… Jag är fullständigt dum i nöten. För många år sedan gick jag på Haga nygatan i Göteborg. Jag spelade cool och gick med händerna i läderpajsingen jag ärvt från min morfar. Då snubblar jag (såklart) och landar likt en säl på magen. Jag lovade mig själv att ALDRIG mer snubbla igen. Och eftersom jag visste att det löftet inte skulle kunna hållas så lovade jag mig istället att aldrig mer gå med båda händerna i fickorna igen. Mina barn är uppfostrade med orden:
– TA UT HÄNDERNA UR FICKORNA!!!!!!!

Jo men alltså……. vad gjorde jag idag tror du? Jo, jag stupade raklång utanför Miras klassrum, med händerna i fickan, och hamnade delvis i en lerpöl. Där låg jag återigen och guppade likt en säl innan jag fick ut händerna ur fickorna. Samtidigt som jag kollade mig runt om någon sett mig. Jag hade tur för det var folktomt. Jag hade dock mindre tur med annat…..

Wp 15766789103197641734181636082577.jpg

Japp… du ser…. ajajajajaj som fan rent ut sagt (tortillachipset och håren på benen får du också tycka synd om mig för, det är okej).
Och ikväll ska vi till Malmö med Mats och Magnus. Skitkul. Mannen får ta mig i sin rullstol. Visst är det synd om mig!

Wp 15766788810546471747359667652590.jpg

Wp 15766788926816234386101832449384.jpg
Mina skitadyra byxor gick åt skogen…. Hela knäet är uppskavt och svullet. Det verkar till att bli en lugn kväll i Malmö, men god mat och härligt sällskap.

 1. Linda skriver:

  Mina bägge ledband, (som jag skyller på gamla fotbollsskador), går minst ett var annat år….oftast på olika fester😱. Dom är väldigt uttöjda pga fotbollen men jag envisas att gå med klackar o det går ju inte ….. knappt om jag bara tagit ETT glas vin.🤪🙃

 2. Men jäklar! Det där ser inte alls bra ut, grymt svullet ju!!
  Hoppas att du kan njuta av kvällen ändå… Kramar

 3. carro skriver:

  Ibland lär man sig inte i första taget utan av andra misstaget.Hoppas verkligen att du inte har allt för ont nu ..Lova att gå till vc och kolla upp svullnaden om den inte har lagt sig imorgon

 4. Eva N skriver:

  Stackars dig! Det ser inte alls skönt ut!

 5. Camilla skriver:

  Aj!! Jag tycker synd om dig. Hoppas du inte har för ont och lyckas få en bra kväll iallafall ikväll ❤️.

  Jag glömmer aldrig när jag gick framför bilen en dag när det var glashalt ute men eftersom jag bara skulle till bilen så tänkte jag inte på broddar… Iallafall så tittar mannen upp och ser mig försvinna ner på marken. Som tur är landade jag på ändan och slog mig inte den gången 😂.

  1. fnulan skriver:

   Hahaha men stackars rumpa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..