ANNONS

Änglarnas tid med Magnus Carlsson

/

Okej var börjar jag nu då, jag börjar med att stolt erkänna att jag blev Magnus Carlsson frälst i S:t Johannes kyrkan i Malmö igår. Att uppleva honom så nära och så fint var något helt annat än jag är van vid att se denna fulländade artist. Han är ett proffs, ut i fingerspetsarna, ett fullblod på scenen och det spelar ingen roll vad han tar sig an. Magnus är ta mig tusen en stor stjärna!

Magnus Carlsson Änglarnas tid-8
Välkomna in i en fullsatt S:t Johannes kyrka i Malmö. Magnus kör en turné med Änglarnas tid på 31 orter på 31 dagar. Det är bara ett proffs som klarar det. Allt är fullsatt, har du missat att få biljetter i år får du vänta tills nästa. Eller får du satsa på att se hans vårturné med ”Från Barbados till Gamla stan” som fått sin tredje säsong!

Magnus Carlsson Änglarnas tid

Jag och mannen såg framemot en mysig kväll tillsammans för att öka på julstämningen ordentligt, och vi blev inte ett dugg besvikna. Jag var inte orolig för att vi skulle bli det heller för den delen. En sak gjorde mig dock grymt besviken. Jag hade gömt minneskortet hemma. Hur kan man göra en sådan miss! Du får helt enkelt hålla till godo med mobilbilder.

Magnus Carlsson Änglarnas tid-3

Vi hade otroligt bra platser för maximala njutningen. Niklas och Madeleine kompade Magnus genom hela konserten som varade i cirka 100 minuter. Trots träbänkarna i kyrkan mös jag som bara den, det var ingen träsmak där inte, utan enbart varm och skön känsla inombords.

Magnus Carlsson Änglarnas tid-4

Jag satt och fulgrät till Ave Maria och Helga natt. Det var så vackert så det skar sig in i benmärgen. Vilken röst den där Magnus har!! Ave Maria sjöng han på latinska och då brast det fullständigt. Hela dagen idag har hans låtar gått på repeat och säkert på mannens jobb också.

Magnus Carlsson Änglarnas tid-5

Avskalat men ändå så stort och magiskt!

Magnus Carlsson Änglarnas tid-6
Några av låtarna är de traditionella men jag gillade verkligen de nyare inslagen också. Det var mycket Magnus i dom och att se hans lycka över att sjunga de sånger han älskar är härligt! Under konserten så delade han även med sig om sin minnen kring julen och varför den betyder så mycket för honom. Ja, jag erkänner det kom någon tår där med. Magnus är bjussig när det gäller honom själv <3 

Magnus Carlsson Änglarnas tid-7

Hela kyrkan jublade när Magnus började dansa längs kyrkogången och det gungade rejält kan man lugnt säga! Jag tror inte att där var någon i publiken som inte log när dom gick därifrån. Till och med Grinchen hade gått därifrån med ett julhjärta.

Magnus Carlsson Änglarnas tid-9
Efter konserten fick jag med mig dessa tre snyggingar till Johan P där vi åt skaldjur och skålade för Magnus framgång. Igår blev det nämligen klart att han är nominerad till bästa scen på QX galan och någon dag innan fick han veta att han är Grammis nominerad. SKÅL för det! Bara ytterligare ett bevis på hans stora artisteri.

Magnus Carlsson Änglarnas tid-10

Tack för en storslagen kväll Magnus och Mats ! Den slutade på bästa sätt med skratt och många timmars prat vänner emellan. Så länge så att allt var stängt när vi gick hem hemåt, trötta men väldigt berörda och tacksamma.
Puss och Kram till Mats och Magnus, ni är så fina båda två och nu har Helge gått å 😉

21
25

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00