ANNONS

Tack för alla tips!

/

Åh sista dagen på detta årtiondet. Jag hade inte ens tänkt tanken på det förrän jag såg att Mina skrev det på sin blogg. Ikväll är vi med våra bästa vänner och vi ska bara äta gott, spela spel och skåla in det nya året vi fyra och Mira. Det är det jag behöver, få tid med min vän Alexandra <3 Jag har saknat henne så mycket. Vi har firat nyår ihop i tio år!

TACK för alla härliga tips på spel både här, på Insta och Facebook. Framförallt blev jag skitglad när Malin tipsade mig om att vi har en webbshop/spelbutik i lilla Veberöd, Webberöds e-handel. Jag har missat det helt🙈. Vi åkte dit och besökte källaren som var FULLT med spel och pussel! Jesper som har webbutiken kan verkligen ALLT om spel och vi hade kunnat vara där i flera timmar.

Wp 15777935674506008402533751497611.jpg

Vi hade tänkt köpa ETT spel men gick därifrån med FYRA! Trots att det är det lilla företaget i en källare så var priserna samma som på alla andra ställen, men då jag gynnar jag hellre det lokala och lilla företaget. Framförallt när det finns så mycket hjärta och stolthet i det man gör. Och vill du veta mer vad vi köpte…..

Wp 15777946714098762502550140369694.jpg
FYRA pussel, ett till oss var… Jag ska bara skaffa mig såna där pusselmattor sen ska vi tävla i familjen vem som bygger snabbast. Minns du vem jag är när jag lägger pussel? Jo denna personen. Därför har vi varsitt. Våra julklappspengar gick till detta som är väl investerade pengar som lagts på familjen och att vi ska umgås.

Men du vännen, vi ses väl nästa årtioende då! Ha en fantastisk kväll <3

2
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00