Värmeljus….

Lördagskväll, en stressig dag idag och nu har jag precis landat med rumpan på soffan. Vi skulle köpa doppresent till lilla Harry och tänkte köra in på IKEA för att köpa ”värmeljus”…
Hoppsan…

Wp 15781635153815608807664820065315.jpg

Det blev en ny tv möbel då den vi har mystiskt nog krympte under mellandagsrean 🙈. Det blev även en ny skänk som jag suktat efter. För att få det exakt som vi vill får vi platsbygga runt vår skorsten. Det kommer att bli så sjukt bra. Min mans smarthet och mina ideér blir kanon!

Wp 15781635329681504018809419128753.jpg

Kolla in denna smarta kassören på IKEA, han packade rakt ner i plastlådan vi köpte =) Han har nog varit med ett tag. Nu måste jag lämna dig för jag har lite att bygga….

 1. Det är ju det som är grejen med IKEA. Fast man bestämmer att man endast ska åka på ljusrunda så blir det oftast eller nästan alttid en massa annat. En gång klarade jag smitta in och köpa bara ljus men då var jag stressad också och hade en tid som väntade på mig. Lycka till med byggandet

 2. Amanda skriver:

  Jag får alltid med mej mer i från Ikea en vad jag egentligen ska ha ❤️😊

 3. Haha ja det gäller ju att passa på när man väl är där, haha ja kan inte ens låta bli lite ipuls köp ibland ens online speciellt inte när det är rea😂😂

 4. Yvonne skriver:

  Lätt att det blir lite mer än det som man skulle köpa😊 spännande att se hur resultatet blir!
  Kramar Yvonne

 5. Anna skriver:

  Åh, nu blir jag också sugen på att köpa värmeljus 😉 Jag hoppas på en inbjudan sen så att jag får komma och se era smarta lösningar! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..