Om jag skyller på…..

Idag försvann dagen på kontoret med ljusets hastighet. Hur kan det gå så fort? Tur är väl det egentligen, problemet för min del är dock att jag hela dagen tänkt att det är ONSDAG. Jäkla skit.

Wp 15784045066486714950490224516855.jpg

Det hände en olycka här hemma för någon dag sedan. Mammas fina Janssonfat trillade i golvet. Både jag och Cornelia tittade på varandra för ingen var i närheten när det hände. Och jag vet med säkerhet att min mamma INTE kommer att tro att det inte var jag. Så för att rädda mig själv ska jag skylla på Elise. Då kommer mamsen inte att kunna bli arg. Elise är bara ett stackars litet försvarslöst och oskyldigt barn, henne kan hon väl inte bli arg på. Eller hur! Så får det bli, jag offrar Elise….

 1. Jag tycker det är så läskigt när man tappar porslin i golvet… Minns en gång när jag tog sönder ett glas och jag bara bröt ihop fast mamma sa till mig att det inte var någon fara ^^

 2. Amanda skriver:

  I bland är det inte lätt att hålla reda på dagarna tycker att det är så skönt att det är vardag i gen 😊

 3. Ja nu är det grymt förvirrande med veckodagarna, Jag vet fortfarande inte… Här börjar barnen skolan imorgon torsdag så jag är liksom lite halvledig fortfarande.
  Spooky med fatet! Kram

 4. Emma skriver:

  Ne usch inget kul alls men de är sånt som händer ibland. Men tråkigt när de väl händer.

 5. Mina skriver:

  Så irriterande när sånt händer och man måste offra någon för att komma undan. Bästa att offra den sötaste och den som inte kan försvara sig <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..