ANNONS

Mina kvällsnöjen

/

Anna säger:
Fnulan har svar på ALLT! Oavsett om hon egentligen vet eller inte. Om hon inte vet improviserar hon och med en speciell rörelse med handen betyder att du med största sannolikhet inte ska tro på vad hon säger
Fnulan svarar:
Anna, man ska väl aldrig visa sig osäker, det är så dumt ju men, jag visar ändå ödmjukhet med handen att jag kanske inte har rätt.

Anna fortsätter säga:
Fnulan har det äckligaste kvällsnöjet någonsin som hon skickar bilder till mig på som öppna sår, parasiter under huden och exploderande finnar. Men varför? Vad är det som fascinerar? På riktigt nyfiken nu!
Fnulan fortsätter svara:
Jag gillar allt sånt äckel… lite adrenalinhöjande, äckligt men älskar när skiten kommer ut och det blir rent HAHAAHAHA. Jag älskar att känna mig normal =)

20190225 115034380110420823974405.jpg

9
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00