Alltså jag är så ”ur”klok!

God kväll i stugan vännen. Har du överlevt veckans första dag? Det var nära att jag svimmade, så jobbig var denna måndag. En sak var dock intressant, diskussionen mellan mig och världens bästa Erika. När vi hade kafferast berättade hon om sin helg. Dom hade haft en supertrevlig kväll med goda vänner men fick chocken när hon tittade på klockan och insåg att den var två och bröt den trevliga tillställningen. Då kläckte jag ur mig väldigt kloka ord….

1. Varför tittar vi på klockan när vi har trevligt?
2. Varför glömmer man inte klockan och slutar när man har trevligt oavsett tiden?

Ja, du förstår vad jag menar. Det var som på nyår när vi hade SUPERtrevligt och vi ville verkligen inte kvällen skulle ta slut, men så fort vi insåg att klockan var runt halv två då blev det bråttom.
– Oj är klockan såååååå mycket… men ooooojj då måste vi hem!
Vad farao hade det gjort om klockan varit fyra eller 22 för den delen??  Det viktigaste är väl ändå att att ha trevligt när man har trevligt?
Är det inte mobilen vi styrs av så är det klockan. Nästa gång vi har trevligt ska jag be alla glömma tiden så ser vi vad som händer.

Wp 15789371977531344744631577524033.jpg
Idag gjorde jag och Cornelia ett bra byte. Hon skjutsade Mira till teatern i Lund och jag fick umgås med mitt lilla älsklingstroll.
Det bytet gör jag gärna fler gånger. 
Wp 15789372135388253569128322307427.jpg

 1. Jag håller med dig!😃 Att bryta upp från en fest när man fortfarande har roligt bara för att klockan är en viss tid, är som att sluta äta när man fortfarande är hungrig!😄

 2. Emma skriver:

  Har ingen armbandsklocka tycker inte ja behöver då jag använder mobilen ofta så tittar på den hellre.

 3. Amanda skriver:

  Ja det var en intressant diskussion det är ju sant det du säger att vi borde ha trevligt istället än undra vad klockan är och gå hem en viss tid. 🙂

 4. Kamilla skriver:

  Helt galet egentligen att man styr sitt liv efter att klockan visar en tid. Precis som du säger varför bryta upp när man har trevligt om man inte måste

 5. Men alltså, hon är ju sååå söt!
  Märkligt det där med klockan, men antar att vi blir stressade över hur trötta vi kommer att vara nästa dag kanske?
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..