Är det egentid?

Äntligen har min tjockrumpa fått sätta sig ner på soffan efter 100 timmar i köket. Ojojoj så jobbigt (gnäller extra mycket för att mannen ska höra det ordentligt) jag är så trött så trött…..
Jag var hos världens bästa Frida och klippte och slingade mig. Du vet, den där stunden man ofta längtar efter när man serveras kaffe och får skvallra med frissan om allt och alla. Jag har ju turen att Frida även är en fin vän.

Plötsligt ringde telefonen och det var Cornelia.
– Mamma vad gör du?
– Jag är hos Frida och har underbar EGENTID, svarade jag och nästan skrek det för att det inte skulle missförstås.
– Åh Elise tjatar bara efter mormor! Och i bakgrunden hörde jag hennes tjat, ”Gå gå mommo?? Gå gå mommo?? MEN, jag stod emot och svarade kallt samtidigt som det skar i hjärtat att det var ju synd ju. Fem minuter efter dyker Mira och en kompis Tindra in på salongen. Min kära Mira kan på något sätt höras och synas väldigt mycket så det blev smått kaotiskt… Och fem minuter efter det dök Cornelia och Elise upp…

Elise blev livrädd när hon såg mig med alienliknande folie i håret som stod rakt ut. Hon började gallskrika och slängde sig på golvet. Då tittade Fridha på mig och viskade lite försiktigt,
– Är det detta du kallar för egentid?
Jag höll på att smälla till henne men hejdade mig, där fanns ju barn där..

Wp 15797973997706431247455244575021.jpg
Fridha började, och efter några minuter sa hon,
– Jag gör som jag vill va? Och det får hon alltid!
Idag åt vi min favoritmiddag, det är ju så enkelt och gott. Jag slänger allt möjligt i en bunke med lite olja och kryddor och sen på en plåt och in i ugnen. MUMS.
Wp 157979695016037305137548864175.jpg

 1. Marie skriver:

  Ohh så skönt och fräscht då man får fixa sig, jag skulle gå nu på tors, men måste prioritera annat då så får flytta fram tiden, så nu är det utväxt deluxe här

 2. Therese skriver:

  Oj det va ingen egentid du fick =) vad kul att du är så efterlängtad =) någon saknar sin mormor =)

 3. Carro skriver:

  Nej stackars dig som ville ha egen tid men i stället fick sällskap av dina fina döttrar och barnbarnet. Klart att hon blev rädd mormor såg annorlunda ut mot vad hon brukar

 4. Det ser ut som ett lyckat besök hos frissan, trots lite kaos 🙂 Min frissa frågar inte heller, hon bara kör (och det är helt ok för mig!)!

  Här har du en till som är trött som en gnu idag. Fast jag har ingen här hemma att gnälla för tyvärr.. Men imorgon är det FREDAG! Yeay!

 5. Kamilla skriver:

  Nog för att man älskar sina egna godisar. Men fy sjutton. Kunde de inte låta dig få din alldeles egna stund hos frissan. Du har allt en ny egen stund inne på dem alla. Men fin blev du allt i håret. Kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..