ANNONS

Är det egentid?

/

Äntligen har min tjockrumpa fått sätta sig ner på soffan efter 100 timmar i köket. Ojojoj så jobbigt (gnäller extra mycket för att mannen ska höra det ordentligt) jag är så trött så trött…..
Jag var hos världens bästa Frida och klippte och slingade mig. Du vet, den där stunden man ofta längtar efter när man serveras kaffe och får skvallra med frissan om allt och alla. Jag har ju turen att Frida även är en fin vän.

Plötsligt ringde telefonen och det var Cornelia.
– Mamma vad gör du?
– Jag är hos Frida och har underbar EGENTID, svarade jag och nästan skrek det för att det inte skulle missförstås.
– Åh Elise tjatar bara efter mormor! Och i bakgrunden hörde jag hennes tjat, ”Gå gå mommo?? Gå gå mommo?? MEN, jag stod emot och svarade kallt samtidigt som det skar i hjärtat att det var ju synd ju. Fem minuter efter dyker Mira och en kompis Tindra in på salongen. Min kära Mira kan på något sätt höras och synas väldigt mycket så det blev smått kaotiskt… Och fem minuter efter det dök Cornelia och Elise upp…

Elise blev livrädd när hon såg mig med alienliknande folie i håret som stod rakt ut. Hon började gallskrika och slängde sig på golvet. Då tittade Fridha på mig och viskade lite försiktigt,
– Är det detta du kallar för egentid?
Jag höll på att smälla till henne men hejdade mig, där fanns ju barn där..

Wp 15797973997706431247455244575021.jpg
Fridha började, och efter några minuter sa hon,
– Jag gör som jag vill va? Och det får hon alltid!
Idag åt vi min favoritmiddag, det är ju så enkelt och gott. Jag slänger allt möjligt i en bunke med lite olja och kryddor och sen på en plåt och in i ugnen. MUMS.
Wp 157979695016037305137548864175.jpg

10
22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00