Kommunikation is da shit…

….. och att lyssna också…
För ett tag sedan hittade jag ett vackert halsband vid vår brevlåda. Ett sådant som någon säkert hade köpt utomlands och betydde mycket för personen. Därför lade jag upp det på vår brevlåda så att ägaren lätt skulle kunna hitta det. Jag tänkte att den som förlorat denna sak nog gärna vill ha det tillbaka.

Wp 15799667781616056983315360728161.jpg
Så där låg det ett par veckor och jag kunde inte förstå varför ingen efterlyst det eller hittat det. Därför lade jag ut en bild i vår lokala Facebooksida för Veberödsbor för att fråga om någon saknade det. Ganska snabbt fick jag svar av en desperat person.
– Jaaaaaaaaaaa!!!!! Jaaaaaaaaaag, skrev min mamma skrev hysteriskt
Till saken hör att hon har frågat mig om sitt halsband och hon har gått förbi det ett par gånger. Jag och mamsen varken ser eller hör som du förstår. Vilken tur att Facebook finns. Facebook räddar liv!

Wp 15799672550684878645783947873530.jpg
Gissa vem som sover hos mormor och Babbamoffa inatt?

 1. Maja skriver:

  Babbamoffa😍👍 Här har vi en Boppa😀💕

  1. fnulan skriver:

   Haha Boppa så sött <3

 2. jessica skriver:

  haha detta var ju en rolig historia, att det sen visade sig det var din mammas halsband haha, tur det kom till rätt till slut i alla fall.😂❤

 3. Carro skriver:

  Haha alltså ni är bara för roliga av er. Så kul att ni båda har gått förbi halsbandet flera gånger och att din mamma inte har sett det

 4. Marie skriver:

  Men ohh vilken tur och håller med om att det var jättefint

 5. Kamilla skriver:

  Vilken himla tur att halsbandet kom hem där det tillhör igen. Svårt att se saker som är för nära. Jag lyfter också ofta blicken långt långt bort

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..