ANNONS

Varför ser man annorlunda på sig själv?

/

Du, vännen, kan vi inte prata lite allvar? Det var ett tag sen och det beror nog på att jag inte har haft ork att tänka till, men nu måste jag. Jag mår inte bra eftersom min nuvarande vikt hindrar mig från att leva och glädjas. Jag har inte lust att visa ”upp” mig eftersom min elaka hjärna talar om för mig vad andra tänker och tycker när dom ser mig som en strandad val när jag går förbi dom i affären:
– OJ, hade inte hon gått ner massa i vikt innan?
– Herregud, kan människan inte bara sluta äta?
– Hur svårt kan det vara, det är väl bara att träna?
– Alltså har hon ingen karaktär alls?
– Jaha, kolla nu sitter hon där och vräker i sig fast hon är tjock
– De där korten hon lägger ut på sig själv, herregud det är ju inte så hon ser ut i verkligheten.
EXAKT så är det jag tror att du säger/tänker om mig när du träffar mig i affären. Det är ganska elakt av mig att ha så låga tankar om dig faktiskt. Riktigt riktigt elakt. 

Wp 15800364768358780396824398774918.jpg
Kolla in den här alldeles fantastiska staty jag köpte på Dollarstore igår. Jag bara AVGUDAR den och vrålade i affären till Cornelia att hon skulle se statyn på den vackra kvinnokroppen som så stolt visar upp sig. Och i samma sekund jag sa det började jag nästan böla.
Varför i helsike tycker jag att den är vacker men inte min egen kurviga och kvinnliga kropp? Vad farao är skillnaden? Jag beundrar alla kvinnor oavsett kroppsform eller kilo. Jag har inga låga tankar om dem över huvudtaget. MEN med mig själv är det okej:
– att hata det jag ser i spegeln
– att tala om hur ful jag är
– att tro att jag inte är nåt
– att säga att jag är sämst på att ta hand om mig själv.
– att tro att andra tycker mindre om mig för att jag har för många kilon. 

Jag hade ALDRIG sagt så om någon annan och hade jag hört någon säga så till en person hade den personen blivit utskälld utav bara fan…. Så nu funderar jag på att ge mig själv utegångsförbud i ett år för att jag är en mobbare av högsta grad till den jag borde höja till skyarna mest här i världen. MIG

Ps. Glöm inte SUPERERBJUDANDET i mitt inlägg du hittar HÄR, det gäller fram till den 30/1 och nu har lönen kommit också ds.

40
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00