ANNONS
Integritet på Tailsweep

På fest hos Danny

/

Åh vilken fest Danny bjöd på igår vännen, jag hade hoppats på att du också varit där. Jag fick nöja mig med detta gäng. Dom var inte så dåliga dom heller faktiskt.

danny-2

Jag och mannen åkte upp till Helsingborg vid fyra för att möta upp de andra tre paren. Det var ett kärt och varmt återseende. Anna, Joel, Åse, Daniel, Rebecca, Kristian, jag och mannen, vi var banne mig den perfekt kombon av sällskap. Vi måste ses mer.

drink

Vi började med drinkar och lite tapas innan taxin gick mot Helsinborgs Arena.

danny-11
danny-3

Sen började festen! Vi hade ”Inner circle” biljetter och då står du precis vid scenen och kan dansa och hålla igång hur mycket du vill. Där var lite ståbord och en bar för oss. Något dom missat på festen var att inse att det inte kunde stå EN person i baren… Han fick dessutom lämna baren för att springa och hämta mer dricka. Banning på den Helsingborg Arena.

danny-4

Men alltså Danny, vilket jäkla proffs du är. Vilken scen och show du bjöd på. Det fanns nog ingen som stod still under de 80 minuter du underhöll oss. Alla var inbjudna på din fest och ingen gick därifrån utan att dansa och sjunga på vägen ut.

danny-9

Vilket underbart gäng vi var, tack till er alla <3

danny-6

Festen innehöll allt och även en modevisning. Det var så snyggt, genomtänkt och modernt.

danny-5

Och vet du, jag ska se showen i Malmö i maj också =)

danny-10

Min fina älskling <3

danny-7

Och dessa underbaringar då. Så goa tjejer, mina fina.

danny-8

Och vad som händer här förtäljer inte berättelsen, vad som händer i Helsingborg stannar i Helsingborg. Se dock att Kristian måste stå på ett trappsteg eftersom mannen min är så lång =)

14
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00