ANNONS

Vegetarisk mat kan vara livsfarlig🙈

/

KĂ€ra du, jag gjorde ett STORT mat-misstag med vegetarisk lasagne. Jag hade höga förhoppningar om att lĂ€gga ut vĂ€rldens godaste recept till dig. Jag fotade och fixade och slickade mig om munnen för det sĂ„g sĂ„ gott och luktade fantastiskt. Jag verkligen lĂ€ngtade efter att fĂ„ Ă€ta denna kulinariska rĂ€tt trots att det var en vegetarisk rĂ€tt. Jag Ă€r nĂ€mligen LIVRÄDD för allt vegetariskt.

Sen smakade jag, det var SÅ Ă€ckligt! Det vĂ€rsta var att jag gjorde dubbel sats för att jag trodde att jag skulle vilja ha 100 matlĂ„dor. Jag tvingade Mira att smaka och nĂ€r hon frynte pĂ„ nĂ€san blev jag skitarg. Sen Ă„ngrade jag mig nĂ€r jag sjĂ€lv smakat och bad henne om ursĂ€kt.
NÀ, allt Äkte rakt ner i sopen. Inte ens rÄttorna skulle vilja Àta det dÀr. Jag Àr inte sÄ taskig och jag ens bjuder dom pÄ det.

SÅ, kontentan av det hela.
1. Jag behöver ett GOTT och relativt nyttigt recept pÄ vegetarisk lasagne
2. Jag kommer aldrig mer att göra dubbel sats av nÄgot jag inte tidigare smakat pÄ
3. LĂ„t inte bilderna lura dig. Bara för att en ny matrĂ€tt eller en godisbit ser god ut, ÄT det inte. Det Ă€r livsfarligt och du kan fĂ„ men för livet.
4. Jag har rÀtt, vegetarisk mat Àr inte gott
.

2020-01-29 16.44.06

Visst ser det alldeles fantastiskt ut!

2020-01-29 17.25.43

22
10

Genom att klicka pÄ "Skicka" bekrÀftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00