TÄVLING om musikalbiljetter!

---Tävling i samarbete med Dröse & Norberg---

Hej fina vännen. Är allt bra med dig? Du kan väl berätta?
I vår kommer vi att få uppleva mycket kul i familjen. Det blir massor med konserter och teater. Snart kommer Dröse &Norberg ner till Malmö och förgyller hela Skånes barnaskara med förstklassig underhållning. Den 1 mars kommer produktionen till Malmö Arena och Mira LÄNGTAR. Då ska vi se Robin Hood the Musical som är en uppsättning som har fått toppbetyg från deras tidigare föreställningar. Ord som ”Världsklass” har nämnt i recensionerna. Det är inte illa direkt.

Jag funderar på om vi inte skulle ha en meet and greet innan föreställningen i Malmö. Skulle du vilja komma? Kolla in körschemat för musikalen för det är inte enbart Malmö som får fint besök av produktionen. Kan du inte komma till Malmö så går det att se musikalen i bland annat Helsingborg, Falun, Luleå, Kristianstad och Stockholm. Jag hoppas att vi ses! Och vet du, senare i vår kommer Snövit att börja gå på arenorna runt om i Sverige. Don´t miss it!


Vet du det allra bästa? Jag har fått äran att tävla ut 10 biljetter till valfri föreställning av Robin Hood. Är du intresserad? Då vill jag att du motiverar VARFÖR du ska vinna två biljetter och VILKEN STAD du vill se Robin Hood i. All info står på hemsidan. Jag tillsammans med Dröse & Norberg utser fem vinnare av två biljetter var. Tvinga grannen, mormorn, svärmodern, en random person på gatan att tävla också så att du har fler chanser att vinna. Två vinnare av två biljetter var utses här på bloggen och två vinnare av två biljetter var utses på min Instagram @fnulan. Du kan även vinna två biljetter på min Facebooksida =). Tre olika chanser att vinna alltså.

LYCKA TILL!
Tävlingen avslutas den 16/3 kl. 21:00 och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 1. Malin skriver:

  Åh tänk att få dela denna upplevelse med min dotter ❤️ Jag hoppas på tur ✊🏻

 2. Jag vill gärna gå med min dotter. Göra något tillsammans som vi båda uppskattar. Vi älskar teater och musik. Nu håller vi tummarna att vi får se denna kulturella händelse i Helsingborg.🍀✊🎭

 3. Anna skriver:

  Mina barn har fått biljetter i julklapp av deras fantastiska mormor, som alltid ger bort upplevelser♥️ Jag skulle vilja vinna biljetter (till Helsingborg 29/2) så att vi kan ta med oss våra grannars barn, som inte har någon mormor i livet. De har haft det tufft sista året med dödsfall inom familjen, arbetslöshet och sämre ekonomi vilket medför att man inte prioriterar sånt här. Därför hade det känts extra bra i hjärtat att kunna bjuda dem på en upplevelse utöver det vanliga♥️

 4. Mikael skriver:

  Robin Hood var min store hjälte i barndomen, och han har följt mig genom livet. Jag vill gärna vinna biljetter till föreställningen i Malmö för att få föra det idealet vidare till min lille son. Han förtjänar att få samma fina förebild som min far gav mig.

 5. Jag vill ju så klart vinna biljetter till MALMÖ
  Tänkte bjuda min kära farmor för det är hon så värd! Starkaste kvinnan jag känner ♥️ Puss puss hoppas på vinst 🤞🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..