ANNONS

TÄVLING om musikalbiljetter!

/
---Tävling i samarbete med Dröse & Norberg---

Hej fina vännen. Är allt bra med dig? Du kan väl berätta?
I vår kommer vi att få uppleva mycket kul i familjen. Det blir massor med konserter och teater. Snart kommer Dröse &Norberg ner till Malmö och förgyller hela Skånes barnaskara med förstklassig underhållning. Den 1 mars kommer produktionen till Malmö Arena och Mira LÄNGTAR. Då ska vi se Robin Hood the Musical som är en uppsättning som har fått toppbetyg från deras tidigare föreställningar. Ord som ”Världsklass” har nämnt i recensionerna. Det är inte illa direkt.

Jag funderar på om vi inte skulle ha en meet and greet innan föreställningen i Malmö. Skulle du vilja komma? Kolla in körschemat för musikalen för det är inte enbart Malmö som får fint besök av produktionen. Kan du inte komma till Malmö så går det att se musikalen i bland annat Helsingborg, Falun, Luleå, Kristianstad och Stockholm. Jag hoppas att vi ses! Och vet du, senare i vår kommer Snövit att börja gå på arenorna runt om i Sverige. Don´t miss it!


Vet du det allra bästa? Jag har fått äran att tävla ut 10 biljetter till valfri föreställning av Robin Hood. Är du intresserad? Då vill jag att du motiverar VARFÖR du ska vinna två biljetter och VILKEN STAD du vill se Robin Hood i. All info står på hemsidan. Jag tillsammans med Dröse & Norberg utser fem vinnare av två biljetter var. Tvinga grannen, mormorn, svärmodern, en random person på gatan att tävla också så att du har fler chanser att vinna. Två vinnare av två biljetter var utses här på bloggen och två vinnare av två biljetter var utses på min Instagram @fnulan. Du kan även vinna två biljetter på min Facebooksida =). Tre olika chanser att vinna alltså.

LYCKA TILL!
Tävlingen avslutas den 16/3 kl. 21:00 och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

35
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00