De sju roligaste

Jag har en lugn söndag. Mannen tog Mira till badhuset och sen ska dom på bio. Igår hade jag en ännu lugnare lördag för då sov jag HELA dagen. Då menar jag att jag SOV. Jag låg som en lase på soffan och bara njöt. Vet du en sak, jag hade inte ett uns av dåligt samvete heller. Det var det skönaste.
Jag har hamnat i ett bloggstilje. Jag känner inte riktigt för att skriva, det är lite tomt i blogghjärnan. Därför ska du få hjälpa mig.
Jag vill att du kommenterar med ett ämne jag ska skriva om. Eller skriv en fras som jag ska fortsätta på.
OBS, jag vill inte ha några tråkiga ämnen som ”Vad är din favoritfilm, favoritmat eller nåt sånt. NÄ utmana mig, so just bring it. De sju roligaste ämnena blir veckans inlägg.

Wp 15824562610022069591846442030291.jpg

I fredags hade vi ett ärligt sällskap. Johan, Annika och Peppe kom och käkade middag med oss. Dom är så härliga! Vi spelade lite spel och avslutade i lagom tid för att inte vara döende dagen efter. Perfekt!
Ibland undrar jag varför vi träffar våra vänner så sällan. Det ligger såklart inte bara på oss men hur svårt kan det vara egentligen. Vill man umgås och ses så ser man väl till att få tid? Jag ska bli bättre på det men jag vet andra som behöver bli ännu bättre faktiskt =)

 1. Elin skriver:

  Vad hade hänt om du och Mira hade bytt jobb/skola för en dag? Eller berättar när du totalt gjorde bort dig och gjorde en så kallad fnulan!! Älskar din blogg

  1. fnulan skriver:

   Tack snälla Elin!!! Åh vad glad jag blir. TACK!

 2. Eftersom jag inte har följt din blogg särskilt länge, hade jag velat veta lite om din bakgrund och vad som har format dig till den positiva och humoristiska person du verkar vara.

  1. fnulan skriver:

   Åh tack för tipset och det är ju ett jättebra inlägg!! Kram och välkommen hit!

 3. MariaL skriver:

  Min bästa vän… Varför och hur ni träffades tycker jag skulle vara roligt att läsa om!

  1. fnulan skriver:

   Åh vilket fint inlägg <3 Tack för tips!

 4. Kamilla skriver:

  Om du blev tvungen att byta liv med någon valfri för en vecka. Vem skulle det vara och vad skulle du göra då?

  1. fnulan skriver:

   Hmmm kul fråga!!

 5. Amanda skriver:

  så härligt att få sova en hel dag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..