Ööö… dags för sopen nu?

Idag kommer Åse med familj hem till oss och vi ska mysa, äta och dricka gott. Daniel och Fredrik har ju aldrig fått ”umgås” bara vi så det ska bli så himla skoj. Jag måste bara städa sviten till min finaste vän <3. Tror du att hon vill ha bubbel på rummet, fruktfat, några praliner och en svan? Jag ska se vad jag kan fixa.

Jaaa jag vet, mannen har rätt, det är dags att kasta. Jag ska bara….

Wp 15829590786886798911625980958690.jpg

 

  1. Jobbar inte maken på en viss butik som säljer sådana sladdar? Då kan han väl kasta din sladd och köpa hem en ny 🙂

  2. Kamilla skriver:

    Ja fy sjutton kasta den sladden så den inte tar eld när den laddar. Bjud du vännen på värsta lyxen för då har du ju en in på henne. Kvällen hos dem kan bara bli 10 utav 10. KRam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..