Mellohatare, this is 4 you

Camilla 1. Få en mellohatare (mig) att inte bara stå ut med att se ett program utan faktiskt tycka att eländet är kul. (Jag sa att det är omöjligt 😘.)

Jisses, Camilla ville att jag skulle göra allt för att hon skulle se på mello utan att kräkas och faktiskt uppskatta det. Ja du… det är inte så lätt i år. Jag som är ett mello-fan i högsta grad kan inte klara det i år. Det har varit riktigt riktigt på riktigt dåligt 2020. Jag skäms nästan när jag tittar och jag har tappat sugen. Det är nästan lika illa som när jag ser på Ullared på tv. Pinsamt.. Låtarna har inte fastnat och det finns ingen självklar vinnare. Manuset till programledarna har varit uruselt. Mellanakterna har några gånger nästan fått mig att kräkas som mellohatarna gör bara dom ser vad som ska börja visas på tv.
Vad jag förstod så var mellanakten superbra på andra chansen och det var nog tur det. I annat fall så hade nog många tittare gett upp.

Trots alla mina negativa känslor åker jag och Mira till finalen på lördag och håller tummarna för en hejdundrande fest som det brukar. Mello behöver skärpa till sig för annars kommer dom att förlora ett av sina stora fans. MOI.

Förra året hejade Mira på Malou <3

 1. Emma skriver:

  har bara kollat på första avsnitt då Robin Bengtsson va me & blir att kolla på finalen

 2. Amanda skriver:

  Jag brukar slö kolla på mello i bland tycker helt ärligt att den stora finalen är roligast att se 😊

 3. Amanda skriver:

  Jag är ingen mellohatare men jag tycker för varje år som går blir melodifestivalen sämre. Så jag har helt slutat tittat. Känner inte att jag missar något 🙂

 4. Jag tycker rent allmänt har mello blivit sämre drygare o bara tjärigare . Mest kollar man bara för Att veta lite .

 5. J skriver:

  Tänk jag visste att polletten skulle trilla ner hos dig till slut 😉. Helt övertygad om att lördagen blir mysig trots allt. Att byta miljö o umgås med det bästa som finns (sitt barn) kan inte bli annat än toppen. ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..