Får vi be om största tysssssssssssssssss………

Nu sitter jag och Mira på väg till Stockholm och Mello finalen. Vi vaknade klockan fem så vi sitter och gäspar stort. TYVÄRR har vi hamnat i en party-tågvagn. Det är i alla fall vad de andra passagerarna tycker att det är. SUCK. Nästa gång får det bli en tyst vagn för detta är nåt i hästväg. Nyligen stod en man och surade för att han inte fick köpa vin innan klockan 11. Japp, där har du ribban.
Snart reser jag mig upp och skriker på allihop.  Eller sätter ut foten i gången för att sätta ”fälleben” på de tre ungarna som har gymnastik. Vi ses i huvudstaden kära du, OM jag inte blivit avkastad från tåget.
KRAM

Wp 15834814128944005805054011047170.jpg

  1. Sofie skriver:

    Vad roligt, ha så kul nu…. 🥳❤️

  2. Jag hade satt fälleben både på mannen som nödvändigt skulle ha vin och ungarna. Senast jag åkte från Malmö till Stockholm var min del av vagnen helt tom men i andra halvan satt en mamma med två tonåringar som förde liv som en hel skolklass… Innan vi hade kommit förbi Ängelholm eller om det var Hässleholm så var jag beredd att slänga av dom i farten….

  3. Marie skriver:

    haha sätt krokben du det hade jag gjort främst på gubben som var så alkoholsugen

  4. Sätt krokben det kan ju bli en himla cirkus på tåget då. fniss. Ha så kul på Mellofinalen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..