Byta liv med någon en vecka

Hello darling, förstår du att jag har 96 utkast som jag skulle vilja skriva färdigt. Kan jag ta ett års semester kanske? Det var många som skrev grymma förslag på roliga inlägg jag kunde skriva och dom kommer =)

Här är ett: Kamilla undrade:
Om du blev tvungen att byta liv med någon valfri för en vecka. Vem skulle det vara och vad skulle du göra då?
Min första tanke var med en gång, på en sekund:
– Jag hade velat vara Donald Trump. Det enda jag hade gjort var att avsätta mig själv och låta någon styra landet som har några hjärnceller….
Vem hade du velat vara?
Självklart finns det massor av personer jag velat vara en vecka men en av de mäktigaste i vår värld är en riktig idiot, han måste bort… 

fnulan lucia

  1. Kul att du anammade min fråga så här. Håller med dig om att Trump skulle man gärna byta liv med. tänk vad jag skulle ändra mkt för männiksors välbefinnande i landet där borta. Han är en knäppskalle. Mjukglass får man äta året runt men jag har en grej att jag bara måste äta en i april maj i Kungsan det har varit en grej sedan 90 talet.

  2. Ojdå, det blev en tankeställare vem jag skulle vilja byta liv med…..kanske jag skulle tänka mig byta med …hhmmm jag kan inte komma på vem. Men det skulle helt klart vara en levnadsglad människa. Någon som kan obegränsat resa omkring och göra roliga saker
    Kram Kajsa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..