Taskmörtar och att jobba i vården just nu

Men va, alltså detta är förfärligt. Jag har inte ens velat komma in här och skriva till dig. Det är knappt någon som har hållit med mig angående mjukglassen. Det är ett helgerån, skymf och allt annat hemskt att äta mjukglass innan våren kommit. Det är ungefär samma sak som att äta julmat innan julafton, eller att äta lördagsgodis en FREDAG! Fy schalingen så illa. Ni borde skämmas ni som bryter mot dessa viktiga förhållningsregler =).

Jag är STENHÅRD:
Semla: Först på semledagen
Lussekatt, julmust och glögg: Först på 1:a advent
Julmat: ENDAST på jobbets julfest och sen julafton (och 30 dagar efter med rester).
Mjukglass: Den får du äta första fina vårdagen när det är så varmt att du kan äta den utomhus.
Det är minst sagt K.A.O.S att jobba som ansvarig för personal inom vården just nu. Det är inte det lättaste att räcka till som man vill. Hur har du drabbats på ditt arbete? 

Wp 15842934335936459703100463420249.jpg
Mira har bakat till söndagsfikan idag! Så duktig och stolt. Jag har mest rusat mellan jobbtelefon och mail. Hade jag kunnat hade jag vräkt i mig godis och tyckt synd om mig själv =)

 1. Julia skriver:

  Jag är ännu värre… jag KAN inte äta lussebullar förrän på lucia….

  1. fnulan skriver:

   Åh jäklar så strongt!!! Heja dig!!

 2. Glass äter jag året om. Julmat och påskmat på julafton resp påskafton.
  Just nu försöker jag pussla om personal inom gruppboende och personlig assistans. Jobbar som adm assistent med visst personalansvar i en liten kommun på västkusten. Inte lätt när många har sjuka barn och andra är glgkylds och hostiga. Skall jobba natt på korttidsboende de kommande två nätterna. Är uska och rycker in när det fattas folk.

  1. fnulan skriver:

   Vad fint att du rycker in det nu när det behövs. Vi måste alla försöka att göra det bästa vi kan! Stor applåd till dig!! Du är en hjälte!!

 3. Amanda skriver:

  Haha jag håller mej till första advent med lusse bullar och så inte lätt att jobba med vår under sådan här tillfällen hoppas allt detta lungnar ner sej snart <3

 4. Annica skriver:

  Jag jobbar inom hemtjänsten. Och än så länge är det ju mestadels att man måste vabba och är hemma för ”minsta lilla” som man annars inte gör – som drabbar personalomsättningen för tillfället. Och det är ju det som stör hela arbetet, alla besök blir lidande och kanske kortas ner på grund av detta. En del av våra kunder har till och med bokat AV sina besök just för att de är rädda för viruset.

  1. fnulan skriver:

   Ja det är helt galet! Jag hoppas verkligen att det vänder!

 5. Va ? Jag fattar inte de där . Att äta glass för är ett måste året om. Det bästa som finns 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..