Hur tolkar man det?

Nu raserar det fullständigt. Kaffekokaren är sönder, den har nog drabbats av virus. Det är kaos och panik. Eller inte.. det blir kokekaffe. Helt okej i dessa virustider.
Mira och mannen har fortfarande feber men är pigga för övrigt som tur är.
Kommer du ihåg att jag hade storstädning för några veckor sedan. Sedan dess har jag haft en papperpåse i hallen med saker som jag ska lämna till Erikshjälpen. Kolla:

Wp 15845432152791766376928807360068.jpg

Den är full med porslinsdockor. Anledningen till att påsen inte kommit iväg dit är väldigt enkel. Jo, men kolla…
Wp 15845432355798883334723171160164.jpg

Dockan gråter ju! Jag kan för tusan inte lämna bort henne då ju! Smart drag av porslinsdockan från nittonhundrafrösihjäl. Där är nog en liten räv bakom hennes öron minsann.

 

 1. Marie skriver:

  Det går nog något virus med att man ej ska få kaffe för andra bloggen jag ser som elektriniken gått sönder som ger kaffe. Samt nej henne kan du ej hiva iväg

 2. Diana skriver:

  Klart du inte kan lämna iväg henne…. min son samlar på porslinsdockor så vi har ett helt skåp fullt och några står placerade på en annan hylla…vi har hans samlargrejor (typ pop-figurer) i hela vardagsrummet nere…men uppe i vardagsrummet på ovanvåningen är de portförbjudna, vi måste ju ha någonstans att vara 😂

 3. Amanda skriver:

  hoppas att dom kryar på sej och håller sej friska nu snart <3 fin porslins docka

 4. Amanda skriver:

  Vilken fin porslinsdocka du har. Den ser verkligen ut som att den gråter. Hoppas mannen och Mira kryar på sig snart 🙂

 5. Men jisses inte kan du lämna bort henne när hon blev så ledsen. Låt henne bo kvar i garaget så kommer hon alltid se till att alla cyklar har luft i däcken. Ja någon kaffebryggare ska ju vara första fallet av Corona. Tror du hen klarar sig eller blir första som faller av?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..