I’ll be back och mammas resväska…

Herregud nu är jag alldeles uppslukad. Jag gjorde det stora misstaget igår och började med pussel. Nu är alla familjemedlemmar bannade från bordet. Här är det inte Corona som gör att vi håller avstånd.
Nej, denna mamman lägger pussel! 
Gud nåde den som rör en endaste bit. Lagd pusselbit ligger. Stackars familj att jag föll tillbaka igen.. Förlåt. Det går över. Snart. Kanske.

Wp 15847871119491910851110166128027.jpg

Och vet du, mamma och pappa är på Kastrup nu. Vill du se vad mamma packat ner i sin resväska. Hon var grymt orolig att dom skulle åka fast för smuggling, men det skulle vara en skitsak i det hela =) Kolla….. Dom ska visst inte skita förrän till hösten i Spanien ändå 😉

90662012_162504391461003_1622743591954677760_n

 1. Din mamma är ju helt underbar! 🙂
  Har själv tänkt tanken att ta fram ett pussel nu, men vet att jag blir helt fast.. Fast det är någon typ av avkoppling liksom. Bara en bit till… 😀

 2. Agneta skriver:

  Pussel är jättebra sysselsättning i Corona karantän.Jag köpte precis nya till dottern på nätet.1000 bitar är bäst tycker jag.Kram

 3. Diana skriver:

  HA HA HA, vad roligt….hela väska full med toapapper…så som det hamstrats här lär inte butikern få slut på sina nya lager på jättelänge.

  Det var väldigt länge sedan jag pusslade….men det är kanske för att när man börjar slutar man inte igen…

 4. Dottern är en pusseltjej och alltid varit. Hon brukar alltid ha ett pussel p g. Liggandes på pusselskivan i garderoberna i klädkammaren. Nu tror jag motivet är delfiner

 5. Madde skriver:

  Jag har aldrig lagt pussel. Min mamma gjorde det däremot hela tiden och även då fick inte komma nära bordet hemma 🙂 Jag önskade att jag kunde få ett sådant intresse. Något man kan varva ner med. Då jag ska varva ner sitter jag mest på FB och retar mig på extremt korkade människor ( just nu är dom extremt framträdande) och sen är jag så mycket uppe i varv att jag inte kan sova

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..