Kan man verkligen flyga????

JA mina föräldrar är hemma nu, på deras infart stod maten jag handlat och en bukett tulpaner från min syster Kamilla och mig. På kortet stod det:
– GÖR ALDRIG OM DET, STANNA HEMMA!
Många har undrat om man verkligen fick flyga nu och ja, det får du om du ska hem till Sverige. Problemet för oss i Skåne är att vi ofta flyger från och till Kastrup. Många har därför blivit stoppade i Spanien för att dom inte åker till sitt hemland. Nu har spanska myndigheter skrivit ett intyg så att man kan det. Alla måste också ha bevis på att dom ska åka över bron sen i form av tågbiljett. Nu har dom dock sagt att det inte ska gå fler flyg så mina föräldrar var ute i sista minuten.

På flygplatserna hade dom varit extremt noga med avstånd överallt och där var mängder med vakter som höll stenhård kontroll. På Kastrup. hade dom målat upp rutor/cirklar på golvet för att visa var alla skulle stå. Dom delade upp svenskar för sig och danskar för sig. På flygplanet fick dom sitta två och två och platserna var fördelade så att ingen satt nära någon annan. Ingen mat eller fika serverades på planet.

Nu är vi alla samlade ”himma” i Veberöd och det lär nog dröja innan någon ger sig av härifrån. Nu ska mamma och pappa låsa in sig i 14 dagar för att inte riskera att smitta någon av oss. Jag skrattade så jag kiknade när jag fick detta fotot av mamma men texten:
– Nu ska vi bara hitta bilen också, vi glömde ta riktmärke när vi parkerade…..

Wp 15848718878887052665440023223700.jpg

 1. Marie skriver:

  Låter som dem varit väldigt noga och haft koll och gjort det bästa av allt

 2. Vilken himla tur att de är hemma igen. Nästan lite läskigt med så få bilar på parkeringen.

 3. Amanda skriver:

  Vilken tur att dom kom hem 😊 hela värden är upp och ner på grund av det här corana viruset ❤️ skönt att dina föreldrar är hemma i gen

 4. Enligt en artikel jag läste så kan man inte flyga förräns den 14. April därefter tar de nya beslut om detta. Men så klart måste ju vissa hem så antar att de e undantag . Jag hade tänkt resa den 5 april med min mor men det blev ju inställt tur vi inte hade köpt biljett ännu . Till lanzerote hade vi tänkt 🙁

 5. Madde skriver:

  Vilken tur att dom kom hem. Lär ta ett bra tag innan allt blir som vanligt igen. Glad att jag har alla reseminnena kvar iaf. Vi skulle ju till Budapest på onsdag, men det blir ju inte av. Tråkigt, men så är det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..