ANNONS

En Fnula på tåget

/

Jag hoppade på tåget till Göteborg i Lund och Åse och Daniel skulle hoppa på tåget i Helsingborg. Det var smockfullt och jag svor lite när ingen var på väg att hoppa av så att mina vänner skulle kunna sätta sig hos mig. Så jag gjorde en fuling. RIKTIG fuling, sen kom karma och bet mig ordentligt där bak.

Jag blängde lite sådär snett på de som satt vid mitt tåg-bord och frågade om dom skulle hoppa av i Helsingborg. För mina vänner hade minsann sittplatsbiljetter (som dom INTE hade). Så det så. Tjejerna som satt där sa att dom kunde byta platser. Då blev jag supernöjd. Dom satt ju bara där som vem som helst. Så konstigt. På våra ej reserverade platser.

När tåget närmar sig Helsingborg kom meddelandet från tågkonduktören…
– Vagn 10, 11 och 12 kommer nu att fortsätta mot Göteborg, resterande tåg till … (nåt jag inte minns).
Helvete jag satt ju i fel tågvagn då och fick sjukt bråttom att packa ihop mitt revir jag pinkat ut. Då tittar den ena tjejen på mig och sa små spydigt:
– Oj då, hade inte dina vänner sittbiljetter här? Blev det inte minst sagt lite konstigt nu? Så skrattade hon elakt.
Hur vågar hon, så spydigt!! Usch.

Toftby

Vi kom fram, sittplatser eller ej =)

1
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00