ANNONS

En perfekt operfekt midsommar

/

Gääääsp, det gapas stort här hemma idag. Matkoman från gårdagen håller fortfarande i sig. Igår var det en alldeles perfekt midsommar, som mannen sa, en midsommar med ”besk” eftersmak =). Vi har inte firat en traditionell midsommar på fem år, så i år tog vi i från tårna gällande mat.

Våra fina vänner Annika och Johan kom med sina tre pågar redan 13:00. Vi ville hellre starta tidigt så att den lilla killen Peppe skulle orka. Det blev så perfekt…

20200619_133311
Vi började med sill, paj, köttbullar och prinskorvar med mera. Johan hade köpte med sig ”fin-sill” som smakade helt ljuvligt.

20200619_133905

Kolla in Johans snygga outfit, han gjorde succé i Veberöd när han cyklade fram genom byn.

Midsommar
Efter maten var det poolbad och solmys. Vilken tur vi hade med vädret, det var helt fantastiskt. Vi tog en tupplur vid poolen och drack kaffe och smaskade på varsin glass. Solen stekte så pass att vi alla var smått röda, och jag lovar att det inte var på grund utav den där besken vi drack till sillen som stod för den brännan.

20200619_163533

Mira och Annika band en fin midsommarkrans till en fin tjej

Mira

Ska alla midsommaraftnar vara såhär underbar så kan jag verkligen tänka mig att svika vår traditionella Danmarksresa över midsommar och åka dit vid annat tillfälle istället.

20200619_194818

Haha alltså hur ser detta ut? Skandal för mig som vill att det ska se fint ut när man serverar mat. Jaja, vad gör det om hundra år och när det var fantastiskt god mat!! Mannen fixade revben, tupp och fläskestek. Vi åt som om vi aldrig sett mat tidigare! Barnen mumsade i sig pommes och vi åt en färdigköpt och pimpad potatisgratäng.
Vi hade bestämt oss. Det var fullt fokus på att njuta av dagen och varandras sällskap. Dyra viner eller fina kläder, det var inget för oss igår. Det viktigaste var att vara, och du kan tro att vi lyckades.

Jordgubbar glass
Tack Annika och Johan för att ni är så enkla och underbara att umgås med. Även mitt i all renoveringsröra och allt byggdamm. Det är sånt här som jag älskar, vänner man kan ta en tupplur med när behovet faller på.

8
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00