ANNONS

Mitt i jobbet såg jag det

/

Du skulle sett mig och min man OCH hört oss. Jisses man kan tro att vi är 250 år gamla som vi klagar på olika krämpor. Vi har verkligen slitet… Nu sitter vi här och tävlar om vem som har mest ont i ryggen. Jag vinner såklart. Det är härligt med avslappnande semester.

Idag har vi spenderat flera timmar på Bauhaus. En inställd resa till Turkiet och massa skattepengar tillbaka innebar extra klirr i kassan och det läggs på ny utemiljö. Du ska få se sen när allt är klart =). Vi var skogstokiga på Bauhaus, ett besök som skulle ta 1,5 timme med körning tog nästan fem timmar. Suck

Resten av dagen/kvällen har mannen pysslat med ett hemligt projekt och jag har fortsatt min kamp mot trädäcket. Mitt i slitet såg jag något underbart. Kolla solens kamp mellan träden. Så otroligt vackert.

20200622_212356

3
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00