ANNONS

Bästa komplimangen och en stalker

/

Vet du en sak, Toyota personalen i Veberöd tror nog att jag är en stalker.. Att jag hittar på problem och skapar problem bara för att få träffa de som jobbar där. En gång fick dom hämta mig ute på vishan för att batteriet helt plötsligt dog. Dom skyllde på mig och jag skyllde på bilen (såklart).
Idag började bilen låta så sjukt konstigt när jag och Mira skulle köra iväg. Jag stannade hundra gånger och kollade men jag hittade inget. Därför körde jag ner till verkstaden, jag ville ju inte att bilen skulle sprängas eller börja brinna för att jag var slarvig.

Killen som jobbade där kom ut, satte sig i bilen och körde en runda. Han kom tillbaka och skakade på huvudet och skrattade lite. Han hade inte hört ETT enda konstigt ljud. Japp, det var såklart fel på mig och inte bilen som vanligt.

När Mira och jag körde från bilverkstaden asgarvade jag och sa till Mira:
– Alltså Mira dom tror säkert jag är kär i nån av dom så ofta jag är där. 
Då svarar min lilla raring:
– Men mamma dom fattar nog att du är upptagen så snygg som du är. Det är väl klart att en primadonna som du inte är singel!
Åh vad jag älskar den ungen!

20200619_155144

5
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00