ANNONS

Love vacation

/
Jo men vi börjar väl ha lite semester då..

20200727_114738

Jag försökte verkligen köra den där du vet ”Vi ska göra en kul grej Mira, vi ska tävla om vem som hittar flest par”. Först tittade hon på mig som om jag var knäpp sen hakade hon faktiskt på och VANN! Skitunge 😉

20200727_170935

Jag var hos nagel Tina också men trillade in i en vägg direkt jag kom hem. Nu är jag handikappad och måste vila resten av semestern. Det känns faktiskt som att fingret är brutet 🙈.
Jag blev också utskälld av mina kollega Sanna för att jag skickade mail till henne som jag fått.
– DU HAR SEMESTER och du svarar inte på ett enda mail innan den 20 augusti. PUNKT. Hon har så rätt men det är så svårt att släppa taget helt. Jag tycker synd om mina kollegor som får mycket på sitt bord.
Det börjar bra det här, men jag är i alla fall ledig och solen har skinit på oss idag.

2
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00