ANNONS

Mira tar över mammas blogg 😉

/

Tjena Tjena! Gissa vem som skriver? om du gissade Mira.. FEEEL! nej skämta! Mira är här!

Vi har inte setts på länge iallafall inte sen på påsklovet. Ja, jag har också saknat er😉  MEEN! hur mår ni? själv mår jag väll bra hatar jag Covid-19, det värsta som hänt. Men JAG har tänkt (inte mamma) att jag kanske ska göra ett inlägg varje lördag eller fredag så ofta jag kan. Men vi måste övertala mamma!.

Jag frågade mamma om vad jag skulle skriva hennes svar var ”hur BRA mamma var”. och ja min mamma är väldigt väldigt bra när jag inte är sur på henne, och hon tyckte att jag skulle säga att hon är bra på att sjunga men vet inte om jag håller med, ibland är hon bra fast det är sällan. Fast om jag ska vara ärlig är hon bäst. Pappa med, glöm inte pappa! Pappa lärde mig idag hur man gör vårrullar. Det roligaste med att göra vårrullar är att rulla dem. Men pappa tycker det är svårt för vi har urdålig deg tycker han. Men jag som har aldrig gjort vårrullar innan tyckte degen var bra.

I sommaren hade vi planerat att åka till Danmark och Turkiet. Fast det blev inget för corona. Jag blev ledsen fast sen märkte jag att det är ganska skönta att stanna hemma. Och istället för allt sånt åkte vi till High chapparal, Farmor och farfar och ullared, så det blev igentligen en lyckad sommar. Men det bästa av allt var hur mycket det regna, JAG FICK HOPPA I PÖLAR😁😁😁 Men mamma och pappa tyckte också att det var mysigt.

Men nu får jag tacka för att ni har läst. Och tacka allihopa att ni läser mammas Blog 😀 och var glad för det ni har! Och sprid positivitet! hejdå! och innan ni går, storma den här bloggen men massor med kommentarer att jag ska skriva varje lördag eller fredag! Men tack å hej!

Elise 2 år ny-37

20200829_135743

goda vårrullar😋

20200829_135732

när jag gör vårrullar

12
39

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00