ANNONS

Body shaming från Mira

/

Sååååååå MIRA HÄR! Har faktiskt saknat er. Men denna gång ska vi snacka seriöööst.

Igår var jag mamma och pappa på Ikea. Och då träffa min mamma nån kompis eller vad det var. Men sen säger den här damen ”Vad tjock du blivit’‘ och börja klämma på mammas mage.

Mamma blev ledsen hela dagen. Jag tycker det hon gjorde vad taskigt. Jag ville säga till ”Du det var dumt sagt” men jag var för feg.  Jag vill säga att hon är en body shamer. Snälla tänk innan du säger nåt för vad som helst kan såra någon. Att hon inte fatta att det hon sa sårar vem som helst men hon är så dum. Men bryr dig inte vad folk tycker om dig. Såklart blir man ledsen men, men ta inget skit. Tycker du om dig själv? Ja varför lyssna på en hatare då? Var den du är och den du är född för och alla är född för att var en stjärna, och stjärnor är vackra. Men tack och hej leverpastej. 🙂

2012-07-12 11.16.17

27
91

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00