ANNONS

Nä fy och usch!

/

God kväll, idag gjorde jag en delikat middag till familjen. Jag slog till stort och slängde fram en hederlig pyttipanna mitt på bordet. Dom fick självklart ägg och rödbetor till också. Alltså jag ÄLSKAR sån ”sleve-mad” som vi skåningar säger. Eller säger fler så kanske?
Matlagningen fick gå fort idag för jag måste redigera 1.000 foton från vår resa i helgen.

Igår gjorde jag något som smärtade i hjärtat. Jag tog in inneblommorna som var i uterummet. Då är sommaren officiellt slut. I helgen får alla uteblommor komma in i uterummet för vinterförvaring. Skit också. Jag har svårt att acceptera att hösten är här. När jag fixade naglarna hos Tina erbjöd hon mig vackra höstfärger till naglarna och jag har nog aldrig varit snabbare på att säg NEJ. Det var nästan så att nagel-Tina hoppade till. Jag valde sommarrosa färg. Så det så. Höst ute och sommar inne i mitt hjärta.

20201013_184415

Stackars mina inneblommor som älskar att vara ute i uterummet…. Nu ska det placeras ut och fixas men först redigera foton.

20201014 183228
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00