ANNONS

Fina medmänniskor

/

Hur är det med dig denna fredag? Här är det bara bra och just nu sitter vi framför tv:n och kollar Idol för en gångs skull.

Idag hände det en fin sak och jag vill tacka en person som jag inte vet vem det är. Mira skulle ner och handla fredagsfika och lite som saknades till maten. När hon kom hem berättade hon att på hemvägen hade hon tappat hamburgerbröden och en bil hade råkat köra över dom. Kvinnan som kört bilen hade stannat och åkt med Mira till Ica för att köpa nya. Kvinnan frågade också Mira om hon ville ha något annat som godis eller så men hon tyckte att det räckte med hamburgerbröden. Trots det fick hon en peng av kvinnan så att hon kunde köpa lite godis i morgon. Så snällt…. Mira var verkligen rörd av en snälla främlingens omtänksamhet.

Tack till dig som tog hand om min Mira och hennes krossade hamburgerbröd! Du är en förebild och lärde min dotter något som hon nog aldrig kommer att glömma, värdet av omtänksamhet. Så fint som det kändes för Mira kommer hon säkert att göra detsamma för någon annan. Pay it forward.

Pengen till godis får hon shoppa för imorgon (och gärna bjuda mamman….)

20201120 194545

Jadå fikan kom också hem <3

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00