ANNONS

Va e de med folk?

/

Lördag, hämtat mat på Willys och väntat hem mannen som måste jobba massa nu när det är Black Week. Ska det sluta med Black Month? Skulle inte förvåna mig.

Något som har stört mig nåt kopiöst ett tag är alla otrevliga människor. Jag vet inte om det är Covid-19 som sätter ett symtom på vissa (oftast friska) så att dom tar sig rätten att vara rent utsagt oförskämda och respektlösa. Jag har märkt en stor skillnad på attityder på många sätt och ställen. Vissa skulle man bara vilja ge en örfil och be dom skärpa till sig för fan. Klimatet är hårt och det är mest gnäll och skit man hör.

Så nu vill jag ändra på det… Snälla du skriv något positivt i mitt kommentarsfält. Jag och många andra behöver läsa något annat än elände.

Mitt positiva, jag har upptäckt att jag har ett litet hjärta nedanför min text där du kan klicka för att ge kärlek. Även om där är två hjärtan värmer det mitt väldigt mycket. TACK, kul att veta att någon finns där. Det känns ibland som att jag är ensam här inne.

Bästa kompisar-10

För ett år sedan var Mira med om en filminspelning, och vet du, på torsdag är det dags igen =) Men det är hemligt så berätta det inte för någon. Jag tycker att det är en positiv sak och Mira är supertaggad!
Glöm nu inte klicka på hjärtat, det ska bli kul att se hur många som är här inne!!!

37

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00