ANNONS

Haha come on trainers

/

Jag vet att detta är ganska elakt men du måste ändå kunna se humorn i det, kom igen visst är det kul…. I alla fall för en latmask som mig…. 😉

20210106_194519

Jag vågade knappt lägga ut bilden på Facebook igår men det var riktigt kul och många skrattade gott.

Jag har funderat på det där med att visa upp på sociala medier hur långt man springer, tränar eller går varje dag. Jag förstår att det ger självpepp och en stolthet. Det är antagligen också en önskan om att sporra andra att haka på.
Det jag då funderar på, är det samma sak om jag visar upp en bild på att jag inte gått eller sprungit något? En selfie på mig i soffan, eller som en kompis på Insta skrev, en selfie varje dag man inte tränar. Haha hade det varit något?Jag hejar på dig som är flitig med träningen och jag önskar högt att det var jag. Jag vet inte hur jag ska komma över tröskeln. Det är inte att ”bara göra det”. Jag lovar, jag har testat i snart 50 år.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Kolla denna filmen, tack för tipset Puk =)

18
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00