ANNONS

Veckans mat och bajs som fastnat

/

Hej vännen, ny vecka, vad ska vi städa nu då 😉


Jag undrar vad som har hänt med min älskling, han har blivit mjukare än mjukast. Jo, men du ska se honom med Elise. Han är ju nästan värre än mig med henne. Eller det kan nog ingen vara förresten, men mannen kommer som nummer två på svaghet gällande denna lilla prinsessa.


20210110_171020

Här sitter älsklingen och läser en bok som handlar om bajskorvar som har fastnat i magen. Haha den var så himla rolig om en sur bajskorv som håller tag i rutschkanan och vägrar släppa taget.

20210110_162241

Jag blir rörd när jag ser honom tillsammans med Elise. Fredrik har varit helt fantastisk mot mina stora barn (med annan pappa). Han har ALDRIG gjort skillnad och har tagit sig till dom som om det var hans egna från första sekund. Han kallar Elise för sitt barnbarn som om det var det mest självklara i världen, och det är det också. Världens bästa ”babbamoffa” ❤️

Här kommer vår veckas matsedel till dig så kan du kanske inspireras. Jag blev så glad för alla matsedlar och mattips jag fick förra veckan och tar tacksamt emot fler. Jag tänkte att jag använder några veckor av de jag får tips om. Det kan bli kul att testa =)

20210110_212509

Här är några länkar till några maträtter:


Spagetti Carbonara

– Fnulan style,

Farmors fisk

,

Mormors sås

till steken.

Fnulan
24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00