ANNONS

Slatt ”huet” x 2

/

Aj som f*n, jag drämde tinningen och pannan rakt in i köksskåpet. Vi har såna där metall-snygga-grej-luckor och naturligtvis var det en sådan jag tjongade rakt in i. Du vet när man vänder sig hastigt och det bara säger pang.
Mira har skadat sig i skolan och har en rejält ilsket och röd kind med bula efter att ha trillat i asfalten. Stackars tjej.

Med andra ord är det inte vår dag idag…. Vi fick dock ta hand om Elise en stund så då blev det lite bättre.

20210113_190112

Men du, kolla vilket mästerverk jag fixat. Elise ber mormor göra Elsas slott. Mormor gör Elsas slott. Det är det vackraste Elsa slottet enligt Elise. Pappa Rasmus säger att det är det absolut vackraste i hela världen. Mormor-Svärmor är nöjd. Alltså… på riktigt, vad sägs om mina lego-skills. Lego master nästa säsong kanske är något för mig🤣

Fnulan
27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00