ANNONS

Personliga presenter

/

Härliga lördag! Det blev sovmorgon och frukost med familjen och nyfixade fröknäcke med goudaost, snacka om superstart. Sen blev det en dag på soffan och skidor på tv. Nä du behöver inte vara rädd, jag gillar inte att kolla skidor men jag låtsas för att ha en anledning att bara slappa ett par timmar 😉 Smart va? Det är liksom mer okej när man kollar på sport.

Oj, nu hade KBT Susanne sagt till mig. Det är okej att återhämta sig, det innebär inte att man är LAT. I mina ögon är man just lat om man inte gör något, men med mitt arbetstempo just nu är det det jag behöver.

DSC03888

Gillar du att få personliga presenter? Något någon har tagit sig tid att göra till dig och du vet att det ligger kärlek bakom? Kanske inte just ett snögubbehuvud som Mira ville dela med sig av men annat =).


Idag gjorde jag granola och Cornelia fick halva satsen. Burken har jag fått av min fina svägerska Anna som hade bakat mina favoritkakor och lagt ner som en extra födelsedagspresent. Nu får Cornelia äran att lämna den vidare med något till någon annan.

Jag gjorde Åses granola som är förbaskat god med kanel, kardemumma, vanilj och lite honung. TESTA mmmmmmmmm, den godaste som är en kanon LCHF variant.

Lchf granola recept
Fnulan
13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00