ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Estore

Bortskämd och älskad

/

Hej vännen, jag erkänner, jag är en hemsk mormor som skämmer bort mitt barnbarn alldeles för mycket och alldeles ofta. Om jag sitter och surfar runt på nätet är det presenter till Elise jag letar efter. Precis som denna gång när det blev en present för att lilla damen ska börja sova i sin egna säng. Det blev en av de nya favoriterna för hennes del, My little Pony. Vem älskar inte My little pony?Estore skickade paketet samma dag som jag gjorde min beställning och dagen efter hämtade jag Elise nya kompis. Snacka om snabb leverans OCH en väldigt lycklig sötnos.

Jag kan sitta i timmar

Jag kan verkligen sitta i timmar och surfa runt bland internetbutiker som har allt. Jag kan alltid hitta något jag inte visste att jag behövde men som blir ett måste helt plötsligt. Oftast är jag och mannen slarviga på att komma ihåg födelsedagar så om jag är ute efter sista minuten present är detta grymt smart lösning =).

Vad ska man handla online?

Idag har vi fått lära oss att handla online, det har blivit en del av vår vardag. Det enda som kan vara problemet kan vara dålig internetuppkoppling eller att man inte orkar öppna dörren när leveransen kommer. De flesta företag har idag otroligt snabb leveranstid och billiga fraktkostnader. Det känns som att webbshopparna har anpassat sig efter den pandemitid vi lever i nu. Utbuden har blivit större, frakten billigare och leveransen snabbare.

Flyttrea

Just nu har Estore flyttrea, det är upp till 50% på HELA utbudet. Det är vid dessa tillfällen jag passar på att köpa kalas-presenter, gå-bort-presenter och till julklapps-leken-presenter. Jag älskar att fylla skåpen med presenter som är ”bra att ha”. Du vet aldrig när du behöver dom.

Här är en del av Estores utbudet som verkligen består av ALLT:

  • Leksaker & spel
  • Sport & fritid,
  • Hälsa & skönhet
  • Hem & hobby
  • Elektronik
  • Mode & accessoarer

Nä du vännen, nu ska jag försöka få Mira att hänga med mamsen på en lång promenad i det underbara vädret solen bjuder oss på idag i Skåne. Det är trots allt sportlov och då ska vi vara ute. Och vet du vad det bästa är, jag har SEMESTER!

DSC03930

Snacka om en nyfiken liten tjej. Hon fick först tumma på att hon skulle sova i sin säng. Jag vet inte om den där tummen hålls så bra =)

DSC03934

Moster Mira fick hjälpa till också, jag tror att hon gjorde det med glädje.

DSC03941

Vem älskar inte My Little Pony? Denna pussas och spelar musik om du blåser den i munnen. Haha så söt! Till bra pris just nu!

DSC03944
Fnulan
9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00