ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Sinful

Barnförbjudet inlägg

/

Här kommer ett barnförbjudet inlägg på bloggen minsann. Det händer inte så ofta men man vet aldrig vad Covid-19 gör med oss. Vi ska faktiskt prata om leksaker för vuxna. När Sinful frågade mig om ett samarbete blev jag först generad, men sen tänkte jag, äsch vad då då? Ska det vara pinsamt och fult år 2021 med härliga leksaker för alla?

Påtvingat sällskap under pandmin

Som vuxna par har vi helt plötsligt fått väldigt mycket tid (alldeles för mycket för vissa) med varandra under pandemin. Vi har inte haft så mycket val eftersom vi till stor del är fast hemma.
Singlarna har fått vara jättemycket singlar eftersom alla strikta rekommendationer med halvstängda krogar och pubar. Det ha verkligen inte gjort det lätt att träffa någon. De flesta av oss har spenderat kvällarna med fulla godis- och chipsskålar, tv, filmer, pussel och spel till överdrift istället. Det börjar bli långrandigt nu. 

Ta vara på tiden tillsammans

Det bästa hade varit om vi verkligen hade försökt ta till vara tiden tillsammans när vi nu vi tvingats till det med enbart partnerns sällskap. Jag anser att det finns möjlighet att göra det just nu. Vi borde verkligen passa på. Tänk dig själv att sitta där och titta varandra djupt i ögonen och försvinna i en vacker älskog (inte i älgskogen som jag skrev först). Eller kanske till och med spetsa till liv och lust med några roliga och mer vuxna spel? Här kommer några roliga förslag från Sinful:

Roliga tips för paret

 1. Fifty Days of Play
  Detta är spelet som har inspirerats av filmen Fifty Shades of Grey och innehåller en tärning och 50 små kuvert med olika uppdrag man som par ska utföra tillsammans. Ju mörkare kuvert ju mer utmanande uppgift att göra. Just nu väldigt prisvärt med 119 kr
  Sinful-4

  Sinful-5
 2. 52 weeks of Romance
  Detta är ett spel som räcker hela året. Varannan vecka tar mannen och varannan tar kvinnan ett kort, och får då ett uppdrag som ska utföras under veckan. Det kan till exempel vara att köpa blommor eller utföra en massage. Visst är detta en perfekt bröllopspresent för 199 kr?
  Sinful
 3. Monogamy Erotiskt Spel
  Ett spel som blivit testvinnare och vunnit utmärkelse som ”Årets bästa spel för par”. Även detta spel innebär roliga och spännande utmaningar för alla par med kort för både honom och för henne.
  Sinful-6
  Här kort med olika teman (passion, intimt och hett) som man ska ta på sin runda. När man har lyckats fylla konen med brickor får man plocka ett ”Fantasy” kort.
  Sinful-7

  Detta kortet tycker jag är lite roligt ”Efter ert första hej, vad var det i din partners personlighet du attraherades av först?”.
  Sinful-8
 4. Sen kan du ju busa till det om du vill 😉 Detta finns inte på hemsidan vad jag kan se. Jag beställde för en månad sedan så det kan vara slut.
  Sinful-2
  Kolla dessa roliga tärningar som man får med =) Vad som står på andra sidorna förtäljer inte historien…
  Sinful-3
 5. Mitt sista tips är faktiskt närvaro. När du väl är med din partner så VAR DÄR!

Det var väl lite tips från mig till dig och din partner. Sånt här är ju så himla kul att ge bort också, alla hjärtans- bröllop- födelsedag- bröllopsdags- förlovningspresent och massa massa andra tillfällen finns. Sinful har såklart massor med mer roliga och lustfyllda produkter och sexleksaker, just nu massa med härlig rea! Länge leve kärlek, liv och lust!

Fnulan

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00