ANNONS

Skulle bara

/

Men du, så jäkla typiskt eller vad säger du…. Vi skulle ”bara” och nu är det fullständig kaos. Överallt. Varför blir det alltid så? Man ska bara göra nåt litet så plötsligt förändrar man världen. Nu tar jag i men det känns så just nu med vårt ”projekt-förändra-källare”. Herregudars vilken röra.

Jo, du förstår, vi skulle BARA byta ut vår gjutjärnskamin mot en täljstenskamin. Nu har vi bestämt att grovspackla bort alla 80-tals cementknutor på väggarna som man ”målade” på förr i tiden för att se till att barnen var lugna och fina ;). Smärtan att trilla in i den väggen med cementspetsar gjorde att man som barn satt väldigt snyggt och stilla.

Och i samma veva fick vi för oss att BARA sätta upp en vägg, ta bort en ljusramp, ta bort en tegelvägg och byta alla möbler och skaffa snyggare dörrar. Det lilla projektet som sagt…..

20210318_151346

Ja här är skurken till allt, den nya kaminen. Det började med att delar av kaklet på väggen bakom var tvunget att tas bort för nya rör. Jag blev inte direkt ledsen eftersom jag inte gillade kombon =).

received_3945794508776934

Så ser det ut i ”gillestugan” idag, oanvänd och oälskad. Nu ska det bli andra bullar. Soffan har en väns son fått och min mamma ska ha mattan.

20210405_192654

Tanken är att vi ska ha en hörn-bädd-soffa istället eftersom vi ofta har gäster och lillstugan inte räcker. Därför sätter vi upp en liten vägg och delar av med. Sen ska vi ha ett snyggt draperi gästerna kan dra för när dom är hos oss. På fotot nedan ser du den där livsfarliga väggen jag menar, kolla på högra sidan.

20210405_192723

Vi ska ha naturmaterial, beiga, varma och jordnära färger. Det är svårt att förklara du får helt enkelt se sen. Vi ska BARA…..

20210405_192706

Imorgon är vardagen tillbaka, vad tycker du om det?

Fnulan

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00