ANNONS

Hur gör du och en fin gåva

/

God kväll kära vän. Jag har nyss vaknat efter en stund på min mans arm. Han ville ha tillbaka armen så jag fick tyvärr vakna till liv och röra på mig. Jag tyckte att det var lite taskigt faktiskt!!

Nu ska du få svara på en grej, hur är du när det gäller disken. Sorterar du besticken innan diskning eller efter? För vissa kan det vara ett dödligt allvarligt avgörande, som för min älskade mamma och kompisen Kenth. Jag är mer en periodare =) Som med träning ungefär, ibland så är det enkelt och ibland känns det som ett helvete.

Har det någon betydelse egentligen? Kenth menade att, ”Ja men då är det sorterat när det är diskat”. Ja men du får ju ändå sortera innan. Du kommer inte ifrån det. Jag tycker att det är äckligt att stå och sortera skitiga bestick egentligen.

20210403_114405

Kolla vad jag fick i brevlådan förra veckan från världens finaste Madelena. Så omtänksamt och fint när jag behövde det som mest. Jag vet att hon också haft det lite tufft (står i hennes blogg) och då värmer det när hon ändå tar sig tiden och kärleken att skicka en present med omtanke och tanke till mig. Tack finaste!

20210331_161356
I januari utsåg Madde mig till månadens bloggare, det värmde långt in i hjärteroten <3

22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00