ANNONS

Barnvakt igen men inte igen….

Igår tappade jag lusten att blogga fullständigt, jag trodde faktiskt att jag aldrig mer skulle komma tillbaka till dig. Men här är jag. Igen och igen och igen.

Natten mellan söndag och måndag hade vi den där jobbiga nattgästen hos oss igen. Älskad men hon älskar inte att sova borta… Här kan du läsa om förra gångens omgång.. Det var väl lite bättre denna gången när mamma Cornelia somnade henne först. Men… sen….

Elise

Det bådade gott när jag skulle lägga mig. Hon den lilla rubinen och jag i samma säng och massa mys med kaniner och grisar som också skulle få plats. Men… sen…. vad tror du…

20210412_002621
Men ääääääälskling
– Jag vill gå gå min mamma mojmoj….
Då ska du veta att hon nyss slutat med nappen så det var inte så enkelt att bara trycka in den i munnen och få lugnet tillbaka.
Elise

Men se där, en saga som ”mojmoj” berättar om Prinsessan Elise som träffar busiga kaninen och grisiga grisen gick hem, och en nattamacka. Natten var räddad men jag tänkte ALDRIG mer, men det blir såklart mer <3

Sen var hon så söt på morgonen när jag sa till henne att jag skulle gå och göra mig fin och hon svarade
– Mojmor du e fin, som mej. 
Dock blev livet jobbigt när det var lämning till förskolan. Det slutade med att både jag och Elise tjöt…. Jag visade dock inte henne det <3

Fnulan

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00