ANNONS

Är jag gravid?

/

Jag är sen som vanligt med att hälsa på dig, men du vet ju att jag kommer till slut. Du vännen, jag börjar allvarligt fundera på om jag är gravid, ska jag bli en Titiyo och bli mamma på nytt vid 50?

Nä jag tror inte risken är så stor och det dröjer ju jäääääättelänge tills jag fyller 50 *host*harkel*kräkreflex*. Däremot så beter jag mig som om att jag ”boar” som man gör innan en bebis ska komma. Både hemma och på kontoret. Men faktiskt, jag har ju fått en bebis i.om. jag har och mannen är nya ägare i företaget. Så det kan väl ändå räknas?

20210428_141618

Detta var ett skittråkigt rum med bara ett matbord, fyra stolar och en bokhylla där vi satt och hade möte och anställningsintervjuer. Soffan och fåtöljerna hade vi i ett annat rum så nu fick vi ett ryck, köpte ett nytt bord och en matta så var allt fix färdigt. Det gjorde en sån himla stor skillnad. Imorgon ska vi sätta upp en tavla jag tar med mig hemifrån och lite annat skraffs. JIPPE så kul!

Fnulan
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00