ANNONS

Lördagen

/

Hej vännen, lördagen blev en fin dag, förutom en sak. Min man TVINGADE mig att gå ut och gå tillsammans med honom. Du hör ju hur jag har det, att jag tvingas röra på sig tillsammans med den jag älskar i ett härligt majväder. Det är inte klokt. Är det såhär jag ska ha det? Att han ska visa sin kärlek genom omtanke om mitt välmående. Herregud vad jag har det bra!

20210501_113154

Ibland måste man stanna upp i sin egen närmiljö och faktiskt se det vackra. Längs denna bäck har jag promenerat MÅNGA gånger på väg mot min farmor och farfar. Vår hund höll på att drunkna där också faktiskt. Från början var det en grusväg och alldeles igenväxt och idag är det en vacker plats.

20210501_183349

På kvällen åt vi riktig husmanskost. Det är inte direkt fint upplagt haha, äsch det var ju bara vi tre.

20210501_213226

Och grädden på moset, eller lingonen på köttbullarna, råttan på katten eller ja… så avslutade vi med att titta på tv i källaren =). Nu är det NÄRA att bli färdigt!!!


Fnulan
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00