ANNONS

Gift, eller vad? Tävling

/

SÖNDAG och en en soffliggande sådan. Jag satt uppe och såg hela Eurovision. Sen kunde jag inte somna eftersom jag var så uppe i varv över Italiens vinst, min kärlek till Litauens gula discogalning och att Ukrainas låt satt som en smäck i hjärnkontoret. Jag gillade många nummer igår, till och med Rysslands.

MEN nu ska vi ha en tävling! Tycker du inte? Det var ett tag sedan. Flaskan du ser på bilden står i vår kyl, vad innehåller den?

  1. Ren sprit som vi ska dricka till midsommar
  2. Vanligt vatten men för att få behålla det för mig själv skriver jag att det är gift.
  3. Det är mikroorganismer på flaska till mina blommor

Vinnaren betalar eventuell vinstskatt och vinsten är inte mindre än en slurk av innehållet 😉

20210519_201955
20210519_201958
Fnulan
9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00