ANNONS

Sockerfri men inte fri

/

Tjohoooo jag har varit sockerfri en vecka =) Jag är faktiskt ganska mallig. Jag har bestämt mig för en ren månad i juni. Efter en vecka känner jag mig piggare men långt ifrån suget på sött borta. Jag undrar om det någonsin kan försvinna.

Tänk om det funnits en magisk tablett som tog bort cravings på sött skit. Så enkelt livet vore då. Eller en magisk tablett som gör att man vill hänga på gymmet hela dagarna och springa en mil varje morgon innan man gick till jobbet.

Så enkelt….

20210605 150213

Min räddning är Fun light med lite hallon och massor med is i. MUMMS. Jag har till och med fruset det till glass =). Det funkar.

20210608_175858

Idag slängde vi allt på grillen. Jag åt kycklingfilé och grillad spetskål och de andra grillade potatisklyftor. Smarrigt som tusan.
Imorgon tänkte jag grilla fisk, har du något gott tips?

Fnulan
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00