ANNONS

När jag blir gammal

/

För läääääängesedan fick jag två frågor av vännen Poppis.
1. Vad vill du göra när du blir ”gammal”?
2. Hur vill du att ditt liv som pensionär ska se ut?

Jag har stirrat på rubriken flera gånger och funderat tusen gånger. Vad vill jag göra och vad gör jag som pensionär? Om jag får drömma så har jag ett stort trähus med fönster från golv till tak, ovanvåningar och stora balkonger. Huset ligger vid en strand med en brygga och bakom finns en sjö med en båt och det finns självklart en pool på tomten också. Vi är helt utan grannar men bor 1/2 minut från mina barn. Det ska gärna vara utomlands men hemma i Sverige-Skåne. Vi har ett bastuhus, lusthus och en fantastisk trädgård där vi firar midsommar och kräftskiva med alla vänner. Det växer mängder med jordgubbar och annat gott men inget ogräs.

Om dagarna ligger jag i en hängmatta och läser böcker. Är solen framme så ligger jag vid stranden utanför min dörr. Dörrarna för barn och barnbarn är alltid öppna och dom kommer ofta men är aldrig jobbiga! I köket puttrar alltid grytorna med god mat, grönsak- och salladsskålarna är fulla med färgrika läckerheter. Glaset med bubbel står redo om jag blir sugen och magiskt nog försvinner alltid all disk och allt stök.

När jag blir gammal ska jag inte ångra saker som inte blev sagda eller gjorda. Jag vill bara vara, leva, njuta och se allt jag skapat och vara stolt. Med min älsklingsman vid min sida. Naturligtvis är jag frisk ❤️

Hur ser ditt drömliv ut?

Img 20190824 212911 2785833925488465257648.jpg
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00