ANNONS

Ystad, finaly!

/

Idag var det att gå upp med tuppen, stranden väntade på oss! Klockan nio kom Taxi-Cornelia-Elise och hämtade upp oss. Vilken härlig dag det blev. Två fina vänner, Sosso & Fridha, dök upp och Miras bästis Tindra kom. Inget planerat men det kunde inte bli mer perfekt! Vi fyllde hela strandremsan.

Det var dock ARTON grader i vattnet och denna kvinna doppade sig TVÅ gånger, det trodde jag aldrig om mig själv. Skitastolt!

Som vanligt smorde jag mig hysteriskt med solkräm, och som vanligt sitter jag här och svär att jag inte har fått någon färg. Att jag aldrig lär mig! Vännerna skrattade åt mig på stranden och skrattar nog ännu mer nu.

20210618_090053
ystad stranden
Elise ystad
Elise ystad
Ystad
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00