ANNONS

En härlig sak med mitt jobb

/

Hej vännen, idag sitter jag här i soffan och ska absolut INTE erkänna för mannen att jag har träningsvärk efter gårdagens pass. Så länge han inte rör mig kan jag undvika att bli avslöjad. Han har frågat ett par gånger hur det är men jag har inte talat sanning en enda gång. ”Den som viskar den ljuger” heter det ju så jag säger nej väldigt högt.

Jag måste berätta en härlig sak med mitt jobb på Omtanken, ja det finns många såklart. MEN, en underbar sak är alla människor man möter. Jag får ta del av så många livsöden, lycka och sorg. Det är en ära att få det förtroendet. Något som jag värdesätter väldigt högt.

Häromdagen var jag hos en familj och blev inbjuden till att äta riktig Burek i Helsingborg. Det var absolut inte okej att äta Coops variant enligt dom haha. Jag äter egentligen inte mjöl och sånt men herregud det hade varit ofint att säga nej.

tmp_1631471626461

Vi har familjer från balkanländer och du kan inte ana hur mycket man skäms bort med mat och goda bakverk. Tro inte att du får åka hem utan mat till familjen, nej nej nej. Det handlar visst om att familjen också ska få uppleva samma sak som jag fått.

tmp_1631471622842

Jag är så tacksam för att jag får uppleva andra kulturer som berikar mitt egna Svensson liv med så mycket. En sak som jag lärt mig med dessa familjer är att dom lever med så stor tacksamhet. Och alla dessa barn i familjerna, vilka fina ungar, artiga, respektfulla och hjälpsamma. Det är en helt annan värld än den många av oss är vana vid.

tmp_1631471629008

Det var väldigt gott med riktig Burek minsann =) Jag tog en med kött och min kollega Fredrik med fetaost.

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00