ANNONS
Integritet på Tailsweep

Man får ta till det fina ibland

/

Guuuuuudars vad sömnig jag var i dag då! Det har varit en dag med FULLT UPP…. håll i dig…
– Hämtat mina nya brillor
– Varit på banken för att underteckna avtal
– Undertecknat avtal med Revisorgruppen
– Fixat grejer på skattekontot
– Betalat företagets fakturor
– Avbokat fredagens after work med jobbet
– Växlat pengar
– Lämnat tillbaka mannens nya dator han inte ville ha
– Haft en anställningsintervju
– Hållit i en föreläsning på cirka 3 timmar
– Handlat mat
– Lagat mat
– Kört vilse hemmavid
– Suttit i en timmes bilkö
Vilken tur att jag vaknade 04:00 i morse!

I morse vaknade vi med ett snötäckt Veberöd. Mira jublade och jag svor. Jag hatar att köra bil i snö. Värre är det för mannen som inte kan gå när det är isbana ute. Jag blev ombedd att köra ner och köpa tösalt (ännu en sak jag gjort idag). Det fanns inte något tösalt någonstans så jag fick hitte-på. Det grova saltet var också slut nämligen. Det fick alltså bli det finare (dyrare) saltet, och då menar jag såklart att det blänker rosa på hela vår trappa nu. Det är värt pengarna =)

A959CA06-939B-4438-BE59-911EF45FA6A9
1
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00