ANNONS

Jag ska flytta

/

Hej tisdagsvännen, är allt bra med dig? Här är det ganska bra faktiskt. Det har varit en bra och givande dag på jobbet förutom med en sak då kanske. Ja, jag måste flytta, det är mannen och Miras order. Det kan låta tufft och hårt men på något sätt förstår jag dom.

Jag fick hem min nya mysdress och det var då jag fick höra deras fina ord….
– Du älsklingen du ska nog flytta till Ryssland, i alla fall om man kollar på dina kläder.
Haha alltså men va…. Haha, dummer jönsar! Dom fattar ju ingenting av det där med mode, ryskt eller ej =) Jag rocker fett i min mysis, Так это так, я хорошо выгляжу.

51B35BF5-DBF3-4B30-82F8-835C8692DD01

Jag köpte denna mjukisgrej med märket Cream från Ellos. Alltså den är så SKÖN och att jag bör flytta till Ryssland bryr jag inte mig om, då får jag väl göra det =) Cream är ett ganska dyrt märke men med 40% så är det alldeles överkomligt =) Tröjan hittar du HÄR och byxorna HÄR.

6
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00